Nejčtenější v danném dni? Historie článků

březen 2018
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt18152229
29162330
So310172431
Ne4111825 
duben 2018
Po 29162330
Út 3101724 
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server stravnik.cz na články o jídle 150x, což odpovídá cca 7.827-ti odkázaným článkům ročně.

Inzerce

Rafaelo kuličky
Chutnají jako pravé!
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.12.2010 v 10:26, zobrazit podobné
Levné těsto na štrúdl
Levný, jednoduchý a dobrý štrúdl.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.12.2010 v 10:26, zobrazit podobné
BRAMBOROVÉ CHIPSY PRINGLES
Komerční článek - Jednou ochutnáte, a už neodoláte!
zdroj: www.elle.cz, přidáno 17.12.2010 v 16:25, zobrazit podobné
Zapálená kuchařka Lenka Požárová ochutnává svět. Díl 4. – Norimberk
Lenka Požárová, kuchařka a cestovatelka, jejíž série útlých kuchařek Což takhle dát si... (dýně, chřest, pitíčka aj.) vyhrály mezinárodní ocenění Gourmand Cookbook Awards The Best Cookbook Series of the World, se vydala ochutnávat svět. Reportáže z …
zdroj: Jidlo.iHNed.cz, přidáno 17.12.2010 v 11:25, zobrazit podobné
Pradávná kukuřičná polévka
Polévka z kukuřice, jak se kdysi dělávala. Je velmi chutná.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.12.2010 v 10:26, zobrazit podobné
Tlačenka
Koleno, bůček a česnek, to je spojení chutí, kterému se nedá odolat. Opravdu dobrá, u nás nikdy nevydrží.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.12.2010 v 10:26, zobrazit podobné
Moje perníčky
Recept na dozlatova pečené vánoční cukroví.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.12.2010 v 10:26, zobrazit podobné
Vánoční uzená pečeně na zelenině
Na pánvi z obou stran opečeme vepřové filety. Brambory taktéž oboustranně opečeme do zlatova.Na talíř položíme kolečka opečených brambor na něž položíme vepřové filety, poijeme vinnou směsí a servírujeme.
zdroj: www.GastroNews.cz, přidáno 17.12.2010 v 07:25, zobrazit podobné
Udělat si čas na šneky
  Podle tradice je nejlepší čas na šneky na Štědrý den. Připravovat je lze podle receptů tradičních (nechybí v žádné prvorepublikové české kuchařce), ale proč nevelebit  moderní způsob a šneky si neopatřit nejméně pracným způsobem? Šnečí maso si …
zdroj: www.gurmanka.cz, přidáno 17.12.2010 v 02:25, zobrazit podobné
Růžovou šunku "dělá" chemie
Najít dnes na uzenářském pultu dobrou a kvalitní šunku není jen tak. Proč je tak růžová? A proč by se dala ždímat? „Čím méně masa, tím více vody,“ říká odborník.
zdroj: www.vitalia.cz, přidáno 17.12.2010 v 01:25, zobrazit podobné
Šneci patří v Česku k tradici. Co jí o Vánocích milovníci dobrého jídla?
Další články k tématu: • 5 nej bramborových salátů podle našich nejlepších šéfkuchařů • Dejte kaprovi ještě šanci. Připravte ho na zcela jiný způsob • Jak na kapra bez kostí? Poradí vám v sobotu v Holešovické tržnici
zdroj: www.lidovky.cz, přidáno 17.12.2010 v 17:25, zobrazit podobné
Sci-fi plky 2011 – díl 2.
Hlasí se kuchyňská prediktivní buňka cuketka. Ovozel a farmáře máme z krku, tak hone rychle, co dalšího si do té skvělé budoucnosti naježíme? ;) Dnes volím věšteckou metodu odezírání ze dna starého pečicího plechu. Co jiného mi taky zbývá, když se …
zdroj: www.cuketka.cz, přidáno 17.12.2010 v 17:25, zobrazit podobné
O skromnosti, mysticizmu a Autentistech
Čím si člověk zasloužil pověst tvůrce, je jasný. Mrtě přetvořenýho, ty rygoly a silnice, koleje a hřiště, hotely a vinice. Stvořitel sám snad ani tolik neudělal – vždyť jen nastartoval fyzikální zákony; a to ještě tak vtipně, že si je ani sami …
zdroj: winepunk.cz, přidáno 17.12.2010 v 16:25, zobrazit podobné
AHMAD TEA: Vychutnejte si ten správný čaj v pravou chvíli…
Komerční článek - V pestré nabídce kvalitních a chutných čajů Ahmad Tea, kde nechybějí ani skutečné speciality
zdroj: www.elle.cz, přidáno 17.12.2010 v 15:25, zobrazit podobné
Scuk v restauraci
Kam jsme ty naše Scukaře zase vytáhli a kam chceme pozvat i vás? Do kabinetu v učebně biologie, kde spolu budeme zkoumat složitý organismus s názvem restaurace. Po Scuku o kávě a o cukrařině jsme se rozhodli uspořádat akci věnovanou restauracím a …
zdroj: blog.scuk.cz, přidáno 17.12.2010 v 13:25, zobrazit podobné
Perník od Míšy
Perník, který se vám rozplývá na jazyku.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.12.2010 v 10:26, zobrazit podobné
Polévka Itálie
Jednoduchá a nízkokalorická polévka.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.12.2010 v 10:26, zobrazit podobné
Omáčka z vepřové konzervy
Rychlá a chutná omáčka k těstovinám.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.12.2010 v 09:26, zobrazit podobné
Sladká rýže
Dietní jídlo na oběd, pokud vás omrzely slané pokrmy.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.12.2010 v 09:26, zobrazit podobné
GRILOVANÝ ANANAS S OMÁČKOU Z RUMU A ROZINEK
Dopřejte si sladkou bombu.
zdroj: www.elle.cz, přidáno 17.12.2010 v 06:25, zobrazit podobné
Doutníčky
Do hmoty na doutníčky můžete přidat také nasekané mandle. Citronovou šťávu pak nahraďte trochou rumu. Cukroví bude voňavější.
zdroj: www.apetitonline.cz, přidáno 17.12.2010 v 01:25, zobrazit podobné
Vyhrajte balíček s medovinou a dalšími medovými produkty
Chuť medu záleží stejně jako u vína na počasí v tom kterém roce. Záleží na ročníku, místu sběru, roční době odběru, nadmořské výšce umístění úlů a příslušné vegetaci. Kvalitu pak garantují včely a závisí na pečlivé práci včelaře. Doporučujeme kupovat …
zdroj: www.foodlife.cz, přidáno 17.12.2010 v 23:25, zobrazit podobné
Kapr na modro
1 vykuchaný kapr bez šupin (neboli lysák), 2 cibule, 100 gramů másla, 1/2 sklenice octa, 5 pepřů, 5 bobkový listů, cukr, sůl, plátky citronu Příprava Vykuchaného kapra pečlivě umyjeme zevnitř a také zevnitř natřeme solí. Zvenku nesolíme a jen jemně …
zdroj: gastronomie-typ.blogspot.com, přidáno 17.12.2010 v 23:25, zobrazit podobné
Bistro v Hospodářských novinách
Bistro Florentýna už má první zmínky v tisku. Hospodářské noviny o Bistru Florentýna zveřejnily recenzi Petry Pospěchové. Jak jsme dopadli? Na rozjezd to opravdu není špatné :)
zdroj: bistro.florentyna.cz, přidáno 17.12.2010 v 22:25, zobrazit podobné
Tvarohový medovo-karamelový koláč
Na těsto: 250 g polohrubé mouky 200 g polohrubé mouky špetku soli 1 vejce 100 g margarínu 70 g cukru máslo na vymazání a strouhanku na vysypání plechu. Na náplň: 500 g tvarohu, 150 g medu, 2 vejce, 1 balíček vanilkového cukru, 2 dl smetany na vaření, …
zdroj: www.foodlife.cz, přidáno 17.12.2010 v 22:25, zobrazit podobné
Květákový puding s bramborem
Květák u nás doma jasně vede obalovaný, ale variace na květák jsou nutné a proto musí jít obalování a smažení někdy stranou a je třeba vyplnit jídelníček něčím lehčím a trochu stravitelnějším. Slovo puding, když je v koprodukci se zeleninou, zní...
zdroj: vegereceptynakazdyden.blog.cz, přidáno 17.12.2010 v 20:25, zobrazit podobné
Výsledky soutěže o 3 zdravé balíčky od Zdrave-oleje.cz
V soutěží s obchodem Zdrave-oleje.cz, která proběhla na Vaření.cz, jste měli možnost vyhrát 3 dárková balení olejů a čajů. Kdo vyhrál?
zdroj: www.vareni.cz, přidáno 17.12.2010 v 13:25, zobrazit podobné
Vychází novoroční Apetit s asijskými specialitami
Dnes vychází lednové číslo časopisu Apetit. Novoroční vydání je plné žhavých asijských specialit, díky kterým zapomenete, že venku mrzne, až praští. Vychutnejte si začátek roku 2011 s dobrým jídlem a časopisem Apetit!
zdroj: www.apetitonline.cz, přidáno 17.12.2010 v 01:25, zobrazit podobné
Sněžné kopce se zmrzlinovým středem
Tomuto efektnímu dezertu se také říká aljaška. Využívá dokonalých tepelněizolačních vlastností sněhu z bílků – díky němu se zmrzlina uvnitř nerozteče.
zdroj: www.apetitonline.cz, přidáno 17.12.2010 v 01:25, zobrazit podobné
Med - sladké pokušení, kterému se vyplatí podlehnout
Vznik medu Med vzniká činností včel dělnic rodu Apis mellifera L., (včela medonosná), které v přírodě vyhledávají sladké šťávy produkované rostlinami či stejnokřídlým hmyzem. Včely jsou na těchto sladkých šťávách závislé a jsou pro ně jedním z …
zdroj: www.foodlife.cz, přidáno 17.12.2010 v 22:25, zobrazit podobné
Bramborové koblížky s uzeným
Chuť pečených brambor a uzeného je zimní a tradiční, nejen v lidové kuchyni najdeme množství tipů, jak tyto suroviny využít. Jenže takové bramborové placky bývají trochu tuhé a po vychladnutí rády zgumovatí. Kudy tudy na to? Udělat bramborové...
zdroj: vilemina.blog.cz, přidáno 17.12.2010 v 22:25, zobrazit podobné
TOPlist