Rýže s černou čočkou, tofu na zeleném pepři a lopuchovým kořenem Další rychlovka, ve které hrají podstatnou roli sebrané rostliny, co rostou kolem. V tomto jídle je to kořen lopuchu, medvědí česnek a do salátu pak listy pamelišky, pampeliškové kapari, listy medvědího česneku, kontryhelu, popence a kopřivy. Přinesla …
Vydávali zakázanou potravinu za listy „k modlení“ [Aktualita] Potravinářská inspekce zadržela zásilku s poněkud kuriózními doklady. Rostlinu Neem, která se nesmí používat k přípravě potravin, vydával dovozce za listy používané k modlení. Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) zadržela ve spolupráci s …
Ve Zvíkově vyberou sládci nejlepší minipivovary Další články k tématu: • Česko zná své nejlepší minipivovary. Ocenění má Matuška, Modrá hvězda i Clock Potštejn • Pivex: Nejlepší lahváče se dělají na Moravě
Paella a nejlepší tapas ve městě. Kam se vydat za španělskou kuchyní? Další články k tématu: • 5 nejlepších japonských restaurací? Kam na nejlepší polévku miso? • Nejlepší italská kuchyně? Přinášíme deset tipů, kam vyrazit • Pověstný BlackDog v Praze. Gurmánská cesta do latinské Ameriky a v hlavní roli tapas
Zelné závitky na víně Zelné listy plněné směsí vepřového masa, šunky, vajec a smetany. Přeléváme smetanovou omáčkou z červeného vína. Recept na sytý hlavní chod.