„Žitné“ rohlíky s omládkem
Velké, tmavé a voňavé rohlíky se semínky jsou příjemně syté. Jaké ještě jsou? Pěkně pórovité a v ruce docela lehké; výborné, nadýchané, střídu se semínky mají poměrně tmavou. Pokud hledáte recept na rohlíky ne zcela bílé, právě jste jej našli!
Suroviny pro 16 kusů
16 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 9 904 kJ / 2 367 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,98 g |
Tuky | 64,58 g |
Vláknina | 30,85 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 4,92 g |
Sůl | 12,24 g |
Sacharidy | 359,06 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento a další moje recepty najdete u mě na webu www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 4. 2024 18:29
24. 4. 2024 07:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 3 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 5 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 8 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 22 minutami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 1 hodinou
Vepřový guláš
zutro uvařila před 1 hodinou
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 1 hodinou
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 2 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 2 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co je omládek a kam jej použít? Chuť pečiva dovede povýšit k dokonalosti
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Další recepty
Suroviny: voda, sladěnka, droždí čerstvé, mouka hladká, vejce, olej, voda, mouka žitná chlebová, mouka hladká, sůl, semínka lněná, semínka dýňová
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR8LW
2 názory