Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční nádivkový trojboj

Velikonoční nádivka nabízí mnoho možností a každý si může najít tu svou oblíbenou. Uzená varianta láká svou křupavostí a bohatou chuťovou paletou, drůbeží nádivka zase zaujme svou šťavnatostí a jemnou vůní, zatímco sýrová nádivka láká svou krémovitostí a sytou chutí.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 120 min

240 min (120 min příprava + 120 min tepelná úprava)

17. 3. 2024 11:20

Suroviny pro 20 porcí

20 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie26 436 kJ / 6 318 kcal
Bílkoviny489,95 g
Tuky259,34 g
Vláknina36,45 g
Cholesterol 7,23 g
Sodík 15,18 g
Sůl36,09 g
Sacharidy489,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana Ch

17. 3. 2024 17:40

Marie Svarcova: Já právě tu sýrovou dělám dost často, je vynikající

Marie Svarcova Marie Svarcova

17. 3. 2024 15:28

:-)<3:yes::yes: recepty i foto se mi líbí, masové nádivky dělám často ale tu sýrovou jsem ještě nedělala - určitě zkusím - díky za recept. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rohlík, vývar uzený, vejce, maso uzené, nať petrželová, sůl, pepř mletý, květ muškátový, rohlík, játra kuřecí, cibule, vejce, mléko, nať petrželová, sůl, pepř mletý, květ muškátový, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, nať petrželová, sůl, pepř mletý, květ muškátový

TopRecepty.cz

Velikonoční nádivkový trojboj

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v28K8