Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstoviny s rajčaty a lučinou

Nenáročné jídlo, které zvládne připravit i student na kolejích. Uvařené těstoviny podáváme s omáčkou z rajčat. Na její základ použijeme cibuli, česnek a cherry rajčata. K dochucení pak poslouží ideálně čerstvá bazalka a čerstvý sýr jí zase dodá krémovost.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

13. 3. 2024 14:32

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 514 kJ / 1 318 kcal
Bílkoviny44,28 g
Tuky15,09 g
Vláknina38,25 g
Cholesterol 28 mg
Sodík 117 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy241,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rajče cherry, lučina, cibule, česnek, bazalka čerstvá, sůl, pepř mletý, olej olivový, těstoviny, těstoviny

TopRecepty.cz

Těstoviny s rajčaty a lučinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lY2Aj