Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šlehaná ořechová roláda podle Josefa Maršálka

Nadýchaná, ale přesto křupavá. Taková je tato ořechová roláda od Josefa Maršálka, která je plná lahodného máslového krému, jenž doplňuje sladká meruňková marmeláda s vůní vanilky. Tahle roláda je opravdu na sváteční chvíle.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 20 min

80 min (60 min příprava + 20 min tepelná úprava)

26. 3. 2024 11:27

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie23 323 kJ / 5 574 kcal
Bílkoviny98,86 g
Tuky289,93 g
Vláknina41,90 g
Cholesterol 1,99 g
Sodík 1,01 g
Sůl2,26 g
Sacharidy621,41 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka špaldová hrubá, ořechy lískové mleté, vejce, skořice, sůl, cukr třtinový, olej, meruňky, lusk vanilkový, cukr želírovací, šťáva citronová, ořechy lískové, máslo, džem meruňkový

TopRecepty.cz

Šlehaná ořechová roláda podle Josefa Maršálka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxZj0