Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sametový chléb s ovesnými vločkami

Vyšší, tmavší chlebík z domácí pekárny v sobě skrývá přídavek ovesných vloček, které do něj vnáší vlákninu navíc. Na chuti se podepisuje i ta dodaná trocha podmáslí - střída je okatá, měkká, velice voňavá. Chléb vydrží poměrně dlouho měkký.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 200 min Doba přípravy: 200 min

200 min (200 min příprava)

15. 3. 2024 17:04

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie9 475 kJ / 2 264 kcal
Bílkoviny67,79 g
Tuky35,60 g
Vláknina26,10 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 72 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy405,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

16. 3. 2024 10:10

:-)<3:yes::yes: Vypadá velmi dobře a určitě tak i chutná , pošlu recept vnučce ta má d. pekárnu. Díky za zveřejnění receptu - jistě se hodí. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: voda, podmáslí, sůl, kmín celý, olej, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, vločky ovesné, droždí čerstvé

TopRecepty.cz

Sametový chléb s ovesnými vločkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wGmZ