Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní buřty na pivu a Moravance

Jednoduché na přípravu a bohaté na chuť – naše pikantní buřty na pivu a Moravance vám zaručeně zachutnají. Jsou ideální volbou pro rychlý a chutný pokrm, nebo jen tak k posezení s přáteli. Dobré pivo na zapití je jasná volba!

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

17. 3. 2024 18:09

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie1 792 kJ / 428 kcal
Bílkoviny9,80 g
Tuky6,69 g
Vláknina17,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,31 g
Sůl3,03 g
Sacharidy66,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Okurky z Moravanky nakrájíme na menší kousky. Feferonka, která tam je, tak záleží na vás, dáte ji pryč nebo necháte. Moravanka dá buřtům pikantní chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

8. 4. 2024 21:17

Skvělé :-K:yes:

Ivana Ch

27. 3. 2024 12:32

Tak včera jsem konečně udělala špekáčky na Moravance, Pepčovi chutnali mě néé

Moanka Moanka

19. 3. 2024 06:37

Nejsem příznivcem buřtů, ale na pivu mi kdysi chutnaly. <3 Dávno jsem je neměla, tak ráda zavzpomínám… :-8 Díky. Vypadají pěkně a recept se mi líbí… :yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

17. 3. 2024 22:11

:-)<3:yes::yes: velmi dobré špekáčky, dělá je s Moravankou a pivem můj zeť :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: špekáček, moravanka, kapie, cibule, česnek, pivo černé, passata rajčatová, omáčka chilli sladká, hořčice, sůl, pepř mletý, bobkový list

TopRecepty.cz

Pikantní buřty na pivu a Moravance

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jR07v