Omáčka z kuřecích jater s fazolemi
Kuřecí játra jsou jemná, levná a snadná na přípravu. Připravíme je na cibulce a přidáme k nim fazole a světlé pivo. K dochucení použijeme zázvor a majoránku. Játra s omáčkou chutnají dobře s houskovým knedlíkem nebo rýží.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 628 kJ / 2 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,94 g |
Tuky | 39,38 g |
Vláknina | 82,11 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 4,44 g |
Sůl | 10,94 g |
Sacharidy | 271,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Můžeme přidat i divoké koření, bobkový list, nové koření a jalovec. Hned ze začátku můžeme přidat na cibulku i trochu slaniny nebo pokrájených žampionů. Poměr vody a piva si též můžeme upravit dle chuti, zkusit se dá i černé pivo.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 1. 2024 11:05
12. 1. 2024 10:44
11. 1. 2024 22:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 15 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 20 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 6 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 7 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 9 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 9 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 10 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 10 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 12 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 12 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Hladká a chutná omáčka je prubířský kámen kuchařských dovedností
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Suroviny: sádlo kachní, cibule, játra kuřecí, fazole červené v rajčatovém nálevu, pivo světlé, voda, bujón hovězí, kmín celý, pepř mletý, zázvor sušený, majoránka, mouka hladká
Omáčka z kuřecích jater s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR0kv
3 názory