Omáčka z kuřecích jater s fazolemi
Kuřecí játra jsou jemná, levná a snadná na přípravu. Připravíme je na cibulce a přidáme k nim fazole a světlé pivo. K dochucení použijeme zázvor a majoránku. Játra s omáčkou chutnají dobře s houskovým knedlíkem nebo rýží.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 628 kJ / 2 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,94 g |
Tuky | 39,38 g |
Vláknina | 82,11 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 4,44 g |
Sůl | 10,94 g |
Sacharidy | 271,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Můžeme přidat i divoké koření, bobkový list, nové koření a jalovec. Hned ze začátku můžeme přidat na cibulku i trochu slaniny nebo pokrájených žampionů. Poměr vody a piva si též můžeme upravit dle chuti, zkusit se dá i černé pivo.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 1. 2024 11:05
12. 1. 2024 10:44
11. 1. 2024 22:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 12 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 17 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 4 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 6 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 6 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 6 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 9 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Další recepty
Suroviny: sádlo kachní, cibule, játra kuřecí, fazole červené v rajčatovém nálevu, pivo světlé, voda, bujón hovězí, kmín celý, pepř mletý, zázvor sušený, majoránka, mouka hladká
Omáčka z kuřecích jater s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR0kv
3 názory