Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté maso v anglické slanině a zeleninové hranolky

Mleté maso můžeme připravit na mnoho způsobů. Skvělé jsou například tyto šťavnaté bochánky zabalené do anglické slaniny. Podáváme je s pečenými hranolky z kořenové zeleniny, které okořeníme dle naší chuti.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 35 min

70 min (35 min příprava + 35 min tepelná úprava)

22. 3. 2024 21:03

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 263 kJ / 1 975 kcal
Bílkoviny113,33 g
Tuky151,18 g
Vláknina19,25 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 1,64 g
Sůl3,94 g
Sacharidy31,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

23. 3. 2024 14:49

Marie Svarcova: :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 3. 2024 08:32

:-)<3:yes::yes: určitě velmi dobré :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso mleté, sůl, pepř mletý, cibule, česnek, majoránka, sýr nastrouhaný, nať petrželová, smetana ke šlehání, slanina, mrkev, celer, petržel, sůl, koření, olej olivový

TopRecepty.cz

Mleté maso v anglické slanině a zeleninové hranolky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2y2X