Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupavý květák po italsku

Pokud máte rádi smažené pochoutky v křupavé panko strouhance, určitě uvítáte její domácí alternativu s použitím krupičky se strouhankou. Kromě květáku zkuste další zeleninu: brokolici, cuketu, celer, klínky zelí, nebo pak choi.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

12. 4. 2024 16:25

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 047 kJ / 728 kcal
Bílkoviny37,03 g
Tuky10,29 g
Vláknina15,83 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 729 mg
Sůl1,54 g
Sacharidy113,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nemusíme tak dělat pouze květák. Velmi dobrá je i jiná zelenina například, brokolice, cuketa, celer, klínky zelí apod, zkusila jsem i klínky pak choi a vše bylo výborné.

Inspirace: Apetit 2007

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 4. 2024 18:10

zuzi777a: :-)Děkuji za komentář, bylo to opravdu hodně křupavé :-K krásný zbytek dne.

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

12. 4. 2024 17:56

Take mám doma květák, budu o téhle variantě obalení uvažovat! :-*:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: květák, vejce, bílek, strouhanka, krupička, olej, sůl hrubá, ocet balsamiko

TopRecepty.cz

Křupavý květák po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73XnA