Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Haše z vepře

Haše je klasické jídlo, ve kterém lze zpracovat i levnější kousky vepřového, případně můžeme přidat i maso, které zbylo například z vývaru. Podáváme ji s bramborami nebo kouskem chleba.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 208 min Doba přípravy: 8 min Doba tepelné úpravy: 200 min

208 min (8 min příprava + 200 min tepelná úprava)

23. 3. 2024 17:14

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 314 kJ / 1 031 kcal
Bílkoviny98,68 g
Tuky33,02 g
Vláknina26,57 g
Cholesterol 174 mg
Sodík 2,74 g
Sůl6,52 g
Sacharidy75,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Nákup pořídíme u řezníka poměrně levně. Pokud nemáte v okolí řezníka, můžete použít třeba žebra, nebo kousek plecka.

Ve školní družině mi osobně vztah k haši trochu pokazili, tak věřím, že bude chutnat i vám neposkvrněným školní jídelnou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: hlava vepřová, mrkev, cibule, celer, koření nové koření, pepř celý, sůl mořská, voda, maso, cibule, mouka hladká, rohlík, vývar masový, kmín drcený, pepř mletý, česnek, majoránka, sádlo

TopRecepty.cz

Haše z vepře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lY7Yg