Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filipínská hovězí caldereta

Caldereta je tradiční filipínský pokrm, který se původně připravoval z kozího masa. Připravíme ho z hovězího, které spolu s bramborami a zeleninou dusíme v hovězím vývaru a rajčatovém protlaku.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 120 min

140 min (20 min příprava + 120 min tepelná úprava)

24. 3. 2024 13:03

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 728 kJ / 1 608 kcal
Bílkoviny236,94 g
Tuky39,35 g
Vláknina24,32 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 823 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy67,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mezi autentické filipínské suroviny na calderetu patří také játrová pomazánka. Ta se používá k zahuštění a k přidání zajímavé jedinečné chuti.

Kdo nemusí olivy, může je vynechat. Recept je i tak skvělý. Zároveň doporučuji přidat chilli papričku, aby caldereta byla pěkně ostrá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zuzkamo Zuzkamo

24. 3. 2024 20:44

Marie Svarcova: moc děkuji 🙂 určitě vyzkoušejte, je to jejich verze guláše a byla jsem mile překvapená 😇

Marie Svarcova Marie Svarcova

24. 3. 2024 17:55

:-)<3:yes::yes: zajímavé a určitě moc dobré :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, olej olivový, česnek, cibule, mrkev, brambory, škrob kukuřičný, voda, vývar hovězí, protlak rajčatový, bobkový list, paprika čerstvá červená, olivy zelené

TopRecepty.cz

Filipínská hovězí caldereta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dk8ky