Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Fenykl je velmi aromatickou surovinou. Jeho chuť je lehce štiplavá, ale přitom sladká. Je skvělý do salátů nebo k omáčkám. V tomto receptu jej spojíme s omáčkou ze sýru s modrou plísní a podáváme s těstovinami posypanými ořechy a zelenou částí fenyklu.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 391 kJ / 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,54 g |
Tuky | 50,60 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,04 g |
Sacharidy | 44,44 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Fenykl lze použít ve všech úpravách, hodí se na saláty, do polévek, pod různá masa i jako bezmasá jídla. Dobře chutná v rajčatové, zeleninové i v sýrových omáčkách.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2024 18:15
6. 5. 2024 18:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 58 minutami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 5 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 1 hodinou
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 1 hodinou
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 1 hodinou
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 1 hodinou
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 1 hodinou
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 1 hodinou
Kuřecí špíz s jogurtem
MAMINECKA uvařil před 2 hodinami
Ananasové řezy s krémem a ořechy
dexulka uvařila před 2 hodinami
Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
HancaSvarc uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak nakrájet různé potraviny na měsíčky? Přinášíme vám jednoduchý videonávod
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Suroviny: fenykl, cibule šalotka, olej olivový, fenykl, sýr s modrou plísní, sýr smetanový, sůl, těstoviny, ořechy vlašské, fenykl
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5YO
2 názory