Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
S pomocí moderních kuchyňských spotřebičů je příprava tohoto jednoduchého bezmasého pokrmu ještě lehčí a rychlejší, než při klasickém vaření. Úspora energie a minimum použitého nádobí je velmi příjemný bonus k chutnému jídlu.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 636 kJ / 869 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,63 g |
Tuky | 34,69 g |
Vláknina | 36,10 g |
Cholesterol | 569 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 85,71 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Brambory k jaru mívám naloupané a nakrájené, zalité osolenou vodou v uzavřené nádobě v ledničce. Jsou o něco málo chutnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 4. 2024 17:14
30. 4. 2024 15:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 9 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 12 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 14 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 17 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
vladhn uvařila před 3 hodinami
Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
zutro uvařil před 3 hodinami
Pohár ze zakysané smetany a pudinku bez vaření
Moanka uvařila před 5 hodinami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
RabaRoman uvařila před 5 hodinami
Sirup z květů černého bezu
Mishishe1 uvařila před 6 hodinami
Vepřová plec na hořčici
harvel uvařil před 6 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 10 hodinami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 10 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 10 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Staročeské smažené kosmatice: Květy černého bezu se dají připravit nasladko i naslano podle snadných receptů
Jak využít fialky v kuchyni? Vyzkoušejte oblíbené tipy na zpracování violky vonné
Fermentované nebo kvašené nápoje jsou velmi osvěžující a snadno je zvládneme vyrobit doma z ovoce nebo zeleniny
Další recepty
Suroviny: brambory, fazolky zelené, sůl, pepř mletý, cibule, máslo, mouka, ocet, cukr, voda, vejce
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2ZJg
2 názory