Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dvoubarevná bábovka

Hrníčková bábovka, to je klasika, která nikdy neomrzí. Dvoubarevná, krásně vláčná a hojně posypaná moučkovým cukrem. Tento snadný moučník můžou připravit i ti, kteří s pečením teprve začínají.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

29. 3. 2024 15:33

Suroviny pro 12 kusů

12 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 273 kJ / 4 367 kcal
Bílkoviny80,36 g
Tuky153,37 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 311 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy656,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, cukr vanilkový, kypřící prášek, mléko, olej rostlinný, kakao, tuk, mouka hrubá, rozinky

TopRecepty.cz

Dvoubarevná bábovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31wQx