Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)

Vepřovku připravíme velmi snadno a přitom jde o opravdovou lahůdku. Vepřové maso ve vlastní šťávě můžeme podávat s krajícem chleba a okurkou, nebo ho lze použít jako základ rychlého oběda či večeře.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min bez doby případného zavařování

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava, bez doby případného zavařování)

12. 3. 2024 20:07

Suroviny pro 2 litry

2 litry

cca 2,5 l vepřovky

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie22 327 kJ / 5 336 kcal
Bílkoviny460,97 g
Tuky387,99 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 2,25 g
Sůl2,30 g
Sacharidy0,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 3. 2024 16:53

Marie Svarcova: Maruško,to máš pravdu a navíc,jedlý dárek nikdy neurazí:-KTohle je něco na způsob rillettes,jen bez vína a v papiňáku :-)Bylo to o hodně rychlejší než v pomalém hrnci,který byl právě obsazený jiným masem:-8

Marie Svarcova Marie Svarcova

13. 3. 2024 08:40

:-)<3:yes: Zavařuji maso už asi 55 let kdy jerště byly zabíjačky , dnes tedy už koupené maso dělávám jako velmi úspěšné jedlé dárky. Domácí vepřovky jsou nejlepší:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, sádlo vepřové, vývar masový, praganda

TopRecepty.cz

Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDr3v