Vepřové plátky na víně a česneku
Vepřové maso má široké použití, patří proto k nejčastěji používanému masu v české kuchyni. Pro tento recept se nejlépe hodí vepřová plec, kýta nebo pečeně, protože v česnekové omáčce dušením dostatečně změkne.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 422 kJ / 818 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,60 g |
Tuky | 16,21 g |
Vláknina | 7,35 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 277 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 23,18 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Doporučuji podávat s bramborovým knedlíkem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 23 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 21 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 10 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 12 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 13 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 13 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 15 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Suroviny: maso vepřové, česnek, víno bílé, olej, sůl, pepř mletý, mouka hladká, vývar masový
Vepřové plátky na víně a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68Bv
0 názorů