Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová panenka s brokolicovou kaší

Nejlepší částí vepřového masa je panenka, která si při správné úpravě zachová svojí šťavnatost. Jednoduše okořeněnou panenku, vonící po rozmarýnu, perfektně doplní smetanová brokolicová kaše.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 35 min

65 min (30 min příprava + 35 min tepelná úprava)

11. 4. 2024 18:04

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 319 kJ / 793 kcal
Bílkoviny24,15 g
Tuky65,00 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 203 mg
Sodík 74 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy17,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

11. 4. 2024 22:11

lenka.janatkova: Moc děkuji :-K

Panenka je skvělá :-8 ta kaše vypadá opravdu zajímavě. :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: panenka vepřová, sůl, pepř mletý, rozmarýn, olej, máslo, brokolice, sůl, máslo, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Vepřová panenka s brokolicovou kaší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOQN1