Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Spaghetti carbonara s pancettou

Tento recept na tradiční italské těstoviny je zárukou toho, že všem u stolu bude chutnat. Špagety jsou krémové díky spojení žloutků a parmezánu, které doplňuje dokřupava vyškvařená pancetta. Jsou z pár kvalitních surovin a jsou zatraceně dobré.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

13. 4. 2024 08:35

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 543 kJ / 1 803 kcal
Bílkoviny123,04 g
Tuky82,38 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 824 mg
Sodík 4,76 g
Sůl9,42 g
Sacharidy137,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

13. 4. 2024 10:42

:-)<3:yes::yes: Také u nás jsou oblíbené :-K recept i provedení se mi líbí

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: těstoviny špagety, pancetta, žloutek, parmazán, pepř mletý

TopRecepty.cz

Spaghetti carbonara s pancettou

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNQQw