Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Škvarkovník

Chléb je lehounký a voňavý. Pokud se potřebujete svým chlebem "vytáhnout", tento úžasně voňavý bochníček s kousky škvarků ve střídě vděčně uvítají téměř všichni. Zcela čerstvý se dá jíst i suchý, popř. ho podat s trochou jednoduché pomazánky nebo sýrem.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 200 min Doba přípravy: 200 min

200 min (200 min příprava)

12. 4. 2024 09:01

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie11 151 kJ / 2 665 kcal
Bílkoviny72,20 g
Tuky90,06 g
Vláknina21,24 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 367 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy380,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento a další moje recepty najdete na mém webu www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

12. 4. 2024 17:31

Marie Svarcova: ano, chleby se škvarky chutnají i suché :-8

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 4. 2024 16:06

:-)<3:yes::yes: skvělý chléb , pro mne NEJ :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: voda, cukr, kmín celý, sůl, škvarky, mouka chlebová pšeničná, mouka žitná chlebová, mouka hladká, droždí čerstvé, kvas žitný,

TopRecepty.cz

Škvarkovník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w4Yj