Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pandesal - filipínské pečivo

Pandesal jsou klasické filipínské bochánky, které se jí obvykle k snídani. Jsou měkké, nadýchané a jemně nasládlé. Můžeme je podávat se sladkou náplní, například marmeládou, nebo i na slano. Podávají se horké.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 15 min

75 min (60 min příprava + 15 min tepelná úprava)

24. 3. 2024 12:30

Suroviny pro 12 kusů

12 kusů

Nutriční hodnoty

Energie14 953 kJ / 3 574 kcal
Bílkoviny112,07 g
Tuky44,02 g
Vláknina27,25 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 3,80 g
Sůl9,09 g
Sacharidy668,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

24. 3. 2024 17:53

:-)<3:yes::yes: Recept i foto se mi líbí:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, cukr, sůl, mléko, vejce, máslo, droždí sušené, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Pandesal - filipínské pečivo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AD1D3