Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květák z remosky

Příprava potravin v remosce je energeticky úsporná a v podstatě s minimem vynaložené práce. Květák nemusíte předem vařit, ani poté smažit na velké vrstvě oleje. Než bude hotov, můžete připravit brambory a oběd je hotový.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

22. 3. 2024 08:23

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 104 kJ / 264 kcal
Bílkoviny21,70 g
Tuky18,90 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 648 mg
Sodík 249 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy1,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

22. 3. 2024 11:36

Jo remoska, to je vynález! Dobrý oběd a s minimem práce u sporáku!:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: květák, mouka hladká, strouhanka, vejce, olej, sůl

TopRecepty.cz

Květák z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z60O5