Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí žebra v medové marinádě PH

Při použití pomalého hrnce se všechny chutě geniálně propojí. Hovězí maso při této úpravě zkřehne a zůstane šťavnaté. Dlouhé čekání na výsledek se opravdu vyplatí. Pokrm bude luxusní a určitě sklidíte oprávněnou chválu.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 630 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 600 min

630 min (30 min příprava + 600 min tepelná úprava)

25. 3. 2024 20:46

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie8 838 kJ / 2 112 kcal
Bílkoviny80,06 g
Tuky151,70 g
Vláknina6,65 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 2,00 g
Sůl4,25 g
Sacharidy105,29 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

borovec borovec

5. 4. 2024 10:26

S troubou to zvládnete, ale spotřeba elektřiny bude o dost vyšší. :-KProto vaříme v pomalém hrnci.

<3 to musí být dokonalá chuť! Nemám PH, ale věřím, že to zvládnu i s troubou :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: žebro hovězí, med, česnek, zázvor čerstvý, kmín mletý, koriandr, omáčka sojová, omáčka rybí, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí žebra v medové marinádě PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rg8B