Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru

Hovězí maso je sice náročnější na přípravu, ale za to z něj lze připravit skvělý pokrm. Důkazem je tato směs hovězích kostek se zeleninou, řapíkovým celerem a slaninou, která je dochucena jak vývar, tak i červeným vínem. To vyberte pečlivě, mělo by být opravdu kvalitní.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 270 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 240 min

270 min (30 min příprava + 240 min tepelná úprava)

7. 5. 2024 13:24

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 613 kJ / 4 210 kcal
Bílkoviny210,43 g
Tuky304,19 g
Vláknina79,98 g
Cholesterol 491 mg
Sodík 4,48 g
Sůl10,40 g
Sacharidy81,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

skvělý pokrm pro slavnostnější příležitosti :-) kombinace hovězího a dobrého červeného vína je prostě záruka úspěchu :-8

mika59 mika59

8. 5. 2024 21:22

Marie Svarcova: Děkuji:-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 5. 2024 07:27

:-)<3:yes::yes:Máme rádi hovězí na víně, dělám hodně podobně , je to výborné. Pěkný recept i foto :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krk hovězí, slanina, cibule, česnek, víno červené, vývar masový, mrkev, celer, protlak, hořčice, mouka hladká, máslo, sůl, pepř mletý, chilli

TopRecepty.cz

Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR7gK