Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cordon bleu z tousťáku

Fenomén nejen české gastronomie je rozhodně sýrem a šunkou plněná, dozlatova usmažená, kuřecí kapsa. V našem podání však máme návod, jak si tuto pochutinu připravit z toustového chleba. Obalený ve strouhance z kukuřičných lupínků jej pak necháme zapéct v horkovzdušné fritéze.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

9. 5. 2024 06:45

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie3 828 kJ / 915 kcal
Bílkoviny69,35 g
Tuky29,70 g
Vláknina5,60 g
Cholesterol 170 mg
Sodík 3,32 g
Sůl8,15 g
Sacharidy89,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: chléb toustový, šunka od kosti, sýr, vejce, lupínky kukuřičné

TopRecepty.cz

Cordon bleu z tousťáku

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w4Q3

Naposledy jste si prohlédli