Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chlebový ježek

Vymyslet na pohoštění něco chuťově i vzhledově opravdu originálního dá někdy zabrat. S tímto receptem však nešlápnete vedle. Bochník chleba je efektně prokrájen a naplněn výrazným pestem a lahodnými sýry. Po upečení jen trháte chléb a máčíte jej do sýrů.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

15. 4. 2024 09:23

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 711 kJ / 1 843 kcal
Bílkoviny143,00 g
Tuky135,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 560 mg
Sodík 6,80 g
Sůl17,00 g
Sacharidy14,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

16. 4. 2024 07:57

:-)<3:yes::yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: chléb, sýr niva, sýr mozzarella, pesto bazalkové

TopRecepty.cz

Chlebový ježek

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M811A