Nejčtenější v danném dni? Historie článků

listopad 2022
Po 7142128
Út18152229
St29162330
Čt3101724 
4111825 
So5121926 
Ne6132027 
prosinec 2022
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt18152229
29162330
So310172431
Ne4111825 
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server stravnik.cz na články o jídle 469x, což odpovídá cca 24.472-ti odkázaným článkům ročně.

Inzerce

Globus vydával polská jablka za česká, navíc byla plná pesticidů [Aktualita]
Český ministr zemědělství Marian Jurečka nás neustále nabádá ke konzumaci českých potravin. A když už naše zemědělce podporovat chceme, zjistíme, že to české může být klidně polské. Tak jako se to stalo v Globusu. Co na nález říká samotný řetězec? …
zdroj: www.vitalia.cz, přidáno 31.10.2016 v 18:25, prečteno: 4x

nejlepší články ze dne: 31. 10. 2016

Související články

Globus slaví dvacet let a prezentuje se pomocí pro hendikepované [Aktualita]
Řetězec Globus je na domácím trhu již dvacet let. K této příležitosti připravil i novou kampaň s mottem „20 let kvality – Slavíme a pomáháme“. Připravil i řadu novinek pro zákazníky, například malé prodejny v centrech měst. Součástí oslav je podpora …
zdroj: www.vitalia.cz, přidáno 11.5.2016 v 12:25, zobrazit podobné
Kuřecí maso z Polska obsahovalo salmonelu. Nemáte ho v mrazáku? [Aktualita]
Tři a půl tuny chlazeného kuřecího masa z Polska se objevilo na českém trhu. V prodejnách už není, ale ve vašich mrazácích možná ještě ano. V říjnu loňského roku našli veterináři na českém trhu polská vejce se salmonelou, teď se na na českém trhu …
zdroj: www.vitalia.cz, přidáno 7.2.2017 v 17:25, zobrazit podobné
Česká vejce mohou být brzy raritou
Stejná krabička, stejný prodejce, a přesto jsou uvnitř jednou polská vejce a podruhé vejce česká či maďarská. Jak poznat česká vejce a podpořit českou produkci, která se potácí na pokraji krachu? V České republice se ročně vyprodukují na dvě miliardy …
zdroj: www.vitalia.cz, přidáno 26.7.2016 v 06:25, zobrazit podobné
Polské, nebo české? Podnikatel falšoval údaje o kuřecím mase [Aktualita]
Zpracovatel drůbeže z Pardubického kraje vydával polské kuřecí za české. Navíc nabízel „uzeniny vlastní výroby“, i když je pouze překupník. Záleží vám na tom, jakého původu jsou potraviny, které kupujete? Podnikatel z Pardubicka prodával „chlazená …
zdroj: www.vitalia.cz, přidáno 26.3.2016 v 06:25, zobrazit podobné
97 procent potravin neobsahuje rezidua pesticidů, říká EFSA [Aktualita]
Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) vydal zprávu z níž vyplývá, že devadesát sedm procent vzorků potravin odebraných v Evropské unii, neobsahuje rezidua pesticidů. I tak se v Česku chystá projekt za 1,7 milionů korun, který by měl zemědělce …
zdroj: www.vitalia.cz, přidáno 16.11.2016 v 14:25, zobrazit podobné
V mletém mase je salmonela. Opět z Lidlu a opět z Polska [Aktualita]
Potravinářská inspekce varuje před vepřovým mletým masem. Výrobek z Polska je kontaminován bakteriemi rodu Salmonella. Stejně jako v květnu. Jednalo se o běžnou kontrolu, která však ukázala na nebezpečnou potravinu. Při odběru vzorků v prodejně …
zdroj: www.vitalia.cz, přidáno 16.8.2016 v 16:24, zobrazit podobné
Do koláčů, k masu i na gril. Jablka na tisíc způsobů
Další články k tématu: • Česká klasika. Kachní prsíčka se zelím a pošírovaným jablkem • Švestky, jablka i kdoule. Kde si nasbíráte ovoce a bylinky zadarmo? • Beránek s jablky a nepečený mazanec. Velikonoční hodování bez lepku • Máslová dýně, červený …
zdroj: www.lidovky.cz, přidáno 11.9.2016 v 08:25, zobrazit podobné
Grilovaná jablka
Grilovaná jablka
Vyzkoušejte recept na jablka plněná malinovou zavařeninou, sypaná mandlemi a skořicí. Jablka grilujeme v alobalu a ještě horká podáváme.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 19.1.2018 v 10:26, zobrazit podobné
Než si koupíte zaručeně „českou“ potravinu… [Aktualita]
„Česká potravina“ musí být česká. Zní to samozřejmě, ale není. Na vlně zájmu o jídlo domácího původu se vezou i potraviny, které s Českou republikou nemají nic moc společného. Až na to, že se jako české prezentují. To by se teď mělo změnit. …
zdroj: www.vitalia.cz, přidáno 15.3.2016 v 11:24, zobrazit podobné
Francouzská firma vyrábí těstoviny z hmyzu. Dokážou prý nahradit maso
Další články k tématu: • Pražskou náplavku ovládla pojízdná občerstvení z Itálie, Polska, Francie • Zbořte mýty o anglickém jídle a začněte nedělním Sunday Roast • Na prestižní vinařské soutěži v Paříži vyhrál růžový Cabernet z Moravy • Quinoa je plná …
zdroj: www.lidovky.cz, přidáno 6.3.2016 v 12:24, zobrazit podobné