Chutné bramborové knedlíky Recept na jednoduché knedlíky z brambor. Jsou velmi chutnou přílohou k pečené kachně, špenátu, zeleninovým omáčkám a k různým masům na šťávě.
Polévky z kvásku I. rakousko-uherské. Kyselo, schur a keselica. původní obrázek je z Atlasu Českých dějin Kde se peče kváskový chleba, tak většinou někoho napadlo zkusit zahustit nějakou polévku kváskem. A ejhle, ukázalo, se že to byl dobrý nápad. A tak se často začaly vyrábět i speciální polévkové kvasy. U nás …
Restaurace s ústřicemi v zemi bez moře? Rozhodně ano, říká chovatel ústřic Další články k tématu: • Mistrovství v otevírání ústřic zahájilo v Praze velikonoční trhy • Exotické houby lákají. Zkuste enoki, eringi, shimeji a hlívu ústřičnou • Zdravé chipsy? Z kokosových ořechů, ústřic, mořských řas a bez tuku • Chutný poklad …