Host Ve vlastní šťávě & Maškrtnica.cz – Vlado Rjasnyj a jeho dokonalý Medovník Už od března jsem jednou nohou pořád v Rozhlase. Každý pátek moderuju pořad Ve vlastní šťávě, kde se povídám s hosty o současném dění v gastrorybníčku, ale až dnes jsem získala exkluzivní recept pro svůj blog od jednoho z mých hostů, Vlada Rjasného, …
Zapečené špagety s vepřovým masem ve vlastní šťávě Vyzkoušejte recept na přípravu velmi dobrých špaget zapečených v troubě. Každý komu jsem tyto špagety uvařila si je velmi pochvaloval a často je vaří dodnes.
Speciál Ve vlastní šťávě: o pečení chleba za studiovým pultem Radia Wave V speciálním dílu Ve vlastním šťávě jsme zkusili, jestli ve studiu vzejde kvas, těsto a jestli z něj půjde upéct přímo za mixážním pultem chléb. Spolu s Julianou Fischerovou tentokrát pořad moderoval i Jakub Kaifosz, který si zkusil umíchat těsto a …
Maďarské halušky V Maďarsku jsou velmi oblíbené halušky jako příloha k masům, upraveným na šťávě, s perkeltem či paprikášem. Podle osvědčeného receptu je příprava velmi rychlá a jednoduchá.
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Vietnamské závitky a pho už zná každý, co bude dál? Chvíli to vypadalo, že z Česka se stane jedna velká pizzerie, ale nakonec pizzu a pastu naředily jiné speciality. Vietnamský vývar pho a nudle s grilovaným masem a kupou bylinek se staly tak oblíbenými, že je dnes bistro Hanoi nebo Saigon skoro na …