Nejčtenější v danném dni? Historie článků

prosinec 2018
Po 310172431
Út 4111825 
St 5121926 
Čt 6132027 
 7142128 
So18152229 
Ne29162330 
leden 2019
Po 7142128
Út18152229
St29162330
Čt310172431
4111825 
So5121926 
Ne6132027 
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server stravnik.cz na články o jídle 141x, což odpovídá cca 7.357-ti odkázaným článkům ročně.

Inzerce

F jako Frankovka či Falanghina
Aktuálně u nás doma frčí Maxipes Fík a hlášku pana učitele "F jako Fík" slyším i několikrát denně. Není divu, že mě F jako… napadlo i při pohledu na tyhle dvě lahve, které jsme vypili začátkem května. Frankovka 2014 Oty Ševčíka mě trochu...
zdroj: evas.blog.cz, přidáno 22.5.2018 v 13:25, prečteno: 3x

nejlepší články ze dne: 22. 05. 2018

Související články

Frankovka třikrát jinak
Při nedávném víkendu s rodinou se nám na stole sešly hned tři Frankovky. Od různých vinařů, z různých ročníků, vyrobené různými výrobními postupy. Frankovka patří k mým oblíbeným odrůdám, takže do zkoumání jejích možných podob se pouštím opravdu...
zdroj: evas.blog.cz, přidáno 1.11.2016 v 10:25, zobrazit podobné
Frankovka i Müller. Na jihu Moravy vévodí stále stejné odrůdy
Frankovka, Svatovavřinecké, Veltlínské zelené a Müller Thurgau jsou stále nejčastěji pěstovanými odrůdami vína v Jihomoravském kraji. Více než polovina vinic v regionu má dobu stáří výsadby v rozmezí deseti až 29 let a jsou to vinice v plné plodnosti.
zdroj: www.tyden.cz, přidáno 25.10.2016 v 12:25, zobrazit podobné
Čtyři sauvignony z Moravy
Ačkoliv je zima v plném proudu, dostali jsme chuť na něco svěžího a šťavnatého. Tak jsme si dali takovou malou sauvignonovou sérii. Frankovka z vinařství Maděřič mi sice nedávno moc potěšení nepřinesla zdroj: evas.blog.cz, přidáno 14.2.2017 v 12:25, zobrazit podobné
Sedmnáct Frankovek naslepo
Máme za sebou podzimní kolo našich pravidelných domácích vinných tématických sedánků. Tentokrát byla předmětem zkoumání Frankovka. Tu už jsme sice jednou zkoumali, je to ale už pět let (neskutečně ten čas letí!), co jsme v Vysokém Mýtě testovali...
zdroj: evas.blog.cz, přidáno 10.10.2017 v 13:25, zobrazit podobné
Frankovka z Bořetic, ryzlink z Podyjí
Před časem jsem si sice řekla, že na Frankovku 2014 od Oty Ševčíka nesáhnu a nechám ji v klidu ležet ještě nějaký ten pátek, ale jednoho večera jsem prostě podlehla! Chuť na dobré červené byla silnější než já. A navíc se mi...
zdroj: evas.blog.cz, přidáno 13.9.2016 v 12:25, zobrazit podobné
Grilovaná polenta jako příloha
Grilovaná polenta jako příloha
Jde v podstatě o uvařenou kukuřičnou kaši, kterou ještě horkou nalijeme do pekáče, po vychladnutí a ztuhnutí pokrájíme a grilujeme. Podáváme jako přílohu k masu.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 20.10.2016 v 16:26, zobrazit podobné
Makový závin jako od babičky
Makový závin jako od babičky
Recept na makový závin jako od babičky. S těstem se dobře pracuje a netrhá se.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 26.10.2017 v 06:26, zobrazit podobné
Konopí jako potravina. Zájemci si ho mohou vypěstovat doma
Akce 100 kytek má podpořit pěstování konopí jako zemědělské plodiny, která se dá využít jako potravina nebo pro výrobu textilu. Akci představili organizátoři z neziskové organizace Konopa.
zdroj: www.tyden.cz, přidáno 21.3.2017 v 17:25, zobrazit podobné
Stehýnko, perník, řepa a svařák
Kachní stehýnko s perníkovým knedlíkem a zelím z červené řepy zkrátka a dobře voní a chutná jako podzim. Vlastně i jako Vánoce (ostatně pokud tenhle recept nevyzkoušíte v neděli, vzpomeňte si o svátcích v prosinci). Tak jako tak je potřeba vložit z …
zdroj: www.menudomu.cz, přidáno 4.11.2018 v 20:25, zobrazit podobné
Krupičná kaše jako ze školní jídelny
Krupičná kaše jako ze školní jídelny
Kaše stejně dobrá jako ze školní jídelny díky vybraným surovinám. Mixování na závěr zajistí opravdovou jemnost kašičky.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 16.7.2016 v 16:26, zobrazit podobné
TOPlist