Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2017
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne3101724 
říjen 2017
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server stravnik.cz na články o jídle 134x, což odpovídá cca 6.992-ti odkázaným článkům ročně.

Inzerce

V Brně se na festivalu podávala například porcovaná tarantule či krokodýlí filet
Další články k tématu: • Borgo Agnese v Brně: brioška ve tvaru motýla a příjemná obsluha • Grilování venku s přáteli? Brno má nová veřejná místa • Pestrá přehlídka jídel z celého světa přilákala do Brna tisíce lidí
zdroj: www.lidovky.cz, přidáno 20.9.2017 v 06:25, prečteno: 5x

nejlepší články ze dne: 20. 09. 2017

Související články

Na festivalu v Brně se podávala tarantule i larvy potemníka
Porcovaná tarantule, krokodýlí filet s hruškovým čatní, larvy potemníka nebo smažená žabí stehýnka obalovaná v těstíčku mohli ochutnat návštěvníci druhého ročníku festivalu Ochutnej Asii.
zdroj: www.tyden.cz, přidáno 18.9.2017 v 06:25, zobrazit podobné
Češi krokodýly nejedí, zdůvodňuje znojemská farma svůj konec
Další články k tématu: • Krokodýlí párky a grilovaný emu. Původní australská kuchyně se vrací • Krokodýlí filet nebo koňská líčka. Co si také můžete objednat? • Kuchař Slanina z New Orleans: kreolská kuchyně a krokodýlí maso • Pražení termiti a …
zdroj: www.lidovky.cz, přidáno 29.6.2014 v 07:25, zobrazit podobné
Krokety z tarantule, kaše z červů. Šéfkuchaři hlásají návrat k přírodě
Listí ze stromů, divoké byliny, kořínky, dokonce tarantule či velcí mravenci se stále častěji stávají součástí výtvorů šéfkuchařů po celém světě.
zdroj: www.tyden.cz, přidáno 29.1.2012 v 12:25, zobrazit podobné
Krokety z tarantule, kaše z červů. Kuchaři hlásají návrat k přírodě
Listí ze stromů, divoké byliny, kořínky, dokonce tarantule či velcí mravenci se stále častěji stávají součástí výtvorů šéfkuchařů po celém světě.
zdroj: www.tyden.cz, přidáno 29.1.2012 v 21:25, zobrazit podobné
Jako od maminky. Ochutnejte to nejlepší z farmářských jídel
Další články k tématu: • Začal Grand Restaurant Festival. Propaguje lokální biopotraviny • Za luxusním jídlem vás dovezou Mňam Busy • Kam na Valentýna? Dejte si luxusní večeři za festivalové ceny • Krokodýlí filet nebo koňská líčka. Co si také můžete …
zdroj: www.lidovky.cz, přidáno 20.2.2013 v 08:25, zobrazit podobné
Ochutnejte štíra. Prague Food Festival láká na speciality
Další články k tématu: • Nejlepší restaurace podle Maurerova výběru dostaly ocenění • Češi chtějí mít stále plné břicho, říká Pavel Maurer • Krokodýlí filet nebo koňská líčka. Co si také můžete objednat? • Jako od maminky. Ochutnejte to nejlepší z …
zdroj: www.lidovky.cz, přidáno 9.4.2013 v 07:25, zobrazit podobné
Krokodýlí maso? Něco mezi kuřecím a treskou
Krokodýlí maso se stalo hitem singapurské kuchyně. Ostych před ním ztratili šéfkuchaři ve vybraných restauracích i hospodyně. Vaří z něj polévky i grilují steaky.
zdroj: www.lidovky.cz, přidáno 9.2.2012 v 08:25, zobrazit podobné
Karasi v parmazánu s cuketou vařenou v mléce
K přípravě tohoto jídla lze použít filet i z jiné kaprovité ryby, například z lína, amura, případně i kapra samotného
zdroj: manek.bloguje.cz, přidáno 16.3.2012 v 12:25, zobrazit podobné
Historické sklepy v Brně se opět po roce otevřou
Díky festivalu Víno z blízka dostane veřejnost příležitost projít si dva unikátní historické vinné sklepy v ulici Hlinky v Brně, které nebývají běžně přístupné.
zdroj: www.apetitonline.cz, přidáno 4.12.2013 v 13:25, zobrazit podobné
Přírodní filet z lososovitého pstruha
Přírodní filet z lososovitého pstruha
Pečené filety ze pstruha lososovitého a do křupava propečenou kůrčičkou s netradiční bramborovou přílohou. Recept na lehký hlavní chod, který je vhodný i pro slavnostní příležitosti.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 24.5.2016 v 21:25, zobrazit podobné
TOPlist