Nejčtenější v danném dni? Historie článků

listopad 2018
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt18152229
29162330
So3101724 
Ne4111825 
prosinec 2018
Po 310172431
Út 4111825 
St 5121926 
Čt 6132027 
 7142128 
So18152229 
Ne29162330 
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server stravnik.cz na články o jídle 135x, což odpovídá cca 7.044-ti odkázaným článkům ročně.

Inzerce

Vegetariánská zelňačka bez smetany
Vegetariánská zelňačka bez smetany
Recept na hustou zelňačku bez masa a smetany, přesto je výborná.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 16.2.2018 v 19:25, zobrazit podobné
Houbové kuře
Houbové kuře
Tento recept se hodí i ke slavnostním příležitostem. Kuře plněné houbovou nádivkou pečeme pokladené slaninou a obložené houbami.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 16.2.2018 v 15:25, zobrazit podobné
Špenátová omáčka
Špenátová omáčka
Recept na špenátovou omáčku s cuketou, kterou můžeme zjemnit trochou smetany nebo jemným smetanovým sýrem. Podáváme s těstovinami.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 16.2.2018 v 15:25, zobrazit podobné
Koláč pro labužníky
Koláč pro labužníky
Recept na zeleninový koláč z rajčat, brokolice, květáku a růžičkové kapusty.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 16.2.2018 v 14:26, zobrazit podobné
Tři pěkné omyly
Idealizmus je fajn věc. Umožňuje vám povznést se nad realitu, která vesměs odráží jen přání a zajetou praxi většiny. Idealisti jsou tu od toho, aby proměňovali svůj sen ve skutečnost, čímž boří hranice mýtů o nemožnosti, ba nesmyslnosti. Ono totiž …
zdroj: winepunk.cz, přidáno 16.2.2018 v 12:25, zobrazit podobné
Polévka ze špagetové dýně, tentokrát s indickým kořením
Dýňová polévka s indickým kořením recept 1 žlutá cibule, oloupaná a nasekaná nadrobno 4 stroužky česneku, oloupané a nasekané nadrobno 2 lžíce kokosového oleje 500 g dužiny z pečené špagetové dýně 1 litr zeleninového vývaru po lžičce kurkumy, drcených …
zdroj: cuocadolce.blogspot.com, přidáno 16.2.2018 v 12:25, zobrazit podobné
Minestrone v zimním hávu
Do minestrone patří nejméně deset druhů sezonní zeleniny a nějaká ta luštěnina - tak velí italská kuchařská škola. Najít v naší lednici tolik druhů zeleniny není vůbec žádná potíž. I parmazán tam má své stálé místo, stejně jako plechovka dobrých …
zdroj: cuocadolce.blogspot.com, přidáno 16.2.2018 v 12:25, zobrazit podobné
8. přehlídka českých (a sousedních) ciderů
VSTUPENKY PRO VEŘEJNOST (OD 20:00) VSTUPENKY PRO ZAŽRANOU VEŘEJNOST (OD 17:00) podrobnosti ke vstupenkám níže Po osmé vás zvu na přehlídku českých ciderů. Ta letošní proběhne ve čtvrtek 8. března v MeetFactory od osmi večer. Snažím se každý rok akci …
zdroj: winepunk.cz, přidáno 16.2.2018 v 12:25, zobrazit podobné
Komunitní vinice
V Kralupech nad Vltavou je vinice. Zanedbaná, neudržovaná. Před pár lety vymrzla dva roky po sobě (navíc na jaře i hodně v zimě) a nájemci už si řekli, že jim to za to nestojí. Nevyklučili ji, ale uřezali ji u země. I řekl si Pinot blanc, že tohle …
zdroj: winepunk.cz, přidáno 16.2.2018 v 12:25, zobrazit podobné
Tafelspitz s palačinkovými nudlemi
Kdo jednou ochutnal Tafelspitz u Plachutty ve Vídni, nezapomene. Už jen způsob servírování je inspirativní. Vývar přelitý do rendlíku, na skus uvařená zelenina, kousek měkkého masa a velké množství jemných i ostřejších chutí, které dobře doplní …
zdroj: cuocadolce.blogspot.com, přidáno 16.2.2018 v 12:25, zobrazit podobné
Pomazánka z červené řepy se sezamovou pastou tahini
Je mnoho důvodů proč milovat červenou řepu. Třeba pro její barvu, pro vysoký obsah minerálů a vitaminů, protože je základem jedné z nelepších polévek na světě - boršče. Anebo pro její zemitou chuť, která nám připomene naše odvěké spojení se Zemí a s …
zdroj: cuocadolce.blogspot.com, přidáno 16.2.2018 v 12:25, zobrazit podobné
TOPlist