Nejčtenější v danném dni? Historie článků

červenec 2018
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
srpen 2018
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
310172431
So4111825 
Ne5121926 
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server stravnik.cz na články o jídle 41x, což odpovídá cca 2.139-ti odkázaným článkům ročně.

Inzerce

Hrnkový koláč s ovocem a tvarohem
Na tento výborný a relativně rychlý moučník si připravíme hrnek s objemem 250 ml. Recept je téměř bez práce.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 30.8.2013 v 15:26, zobrazit podobné
Úžasná játrová paštika
Játrová paštika uvařená ve vodní lázni. Jedla jsem ji na návštěvě u kamarádky a je opravdu úžasná, takže se musím podělit o recept.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 30.8.2013 v 22:26, zobrazit podobné
Rychlá buchta z jablek
Snadný a rychlý recept na vláčný jablečný moučník.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 30.8.2013 v 00:26, zobrazit podobné
Omývat kuře? Záleží na tom, jak je balené, říká Vaněk
Další články k tématu: • Kuře před vařením neomývejte. Riskujete, říká studie • Budoucí kuchaři se učí, jak uvařit polévku z lančmítu, čílí se Vaněk • Vaněk: Místo masa prodávají vodu. Chceme být levní, hájí se Albert • Jak připravit velikonoční …
zdroj: www.lidovky.cz, přidáno 30.8.2013 v 07:25, zobrazit podobné
Slunečnicový olej se nehodí na smažení. Navzdory rozšířenému názoru je na to nejlepší řepkový
Slunečnicový olej jako ideální volba pro smažení? Omyl, říkají odborníci na běžnou praxi řady českých domácností. Právě na tepelnou úpravu se vůbec nehodí. Podle čeho vybírat oleje na smažení i do salátů? A jak velký je rozdíl mezi oleji rafinovanými …
zdroj: life.ihned.cz, přidáno 30.8.2013 v 12:25, zobrazit podobné
Každý druhý med je falšovaný
Vybrat kvalitní med, bez přídavku levných sirupů je úkon hodný věštce. Inspekce místo kouzelné hůlky vzala 25 medů do laboratoře, která následně vydala 12 falšovaných medů. Máte je doma?
zdroj: www.vitalia.cz, přidáno 30.8.2013 v 09:25, zobrazit podobné
Víte, která tráva se dá jíst?
Říkáte si, že nejste králíci, abyste jedli trávu? Možná byste se divili, jak lahodné mohou být některé rostliny, po kterých bez povšimnutí šlapeme. I když netřesk je trochu kyselý…
zdroj: www.vitalia.cz, přidáno 30.8.2013 v 01:25, zobrazit podobné
Maková zmrzlina s horkými švestkami
Redaktorka Darinka je expert na domácí zmrzliny. Tahle je její nejvychytanější!
zdroj: www.apetitonline.cz, přidáno 30.8.2013 v 01:25, zobrazit podobné
14.8.2013 101st cup of nonsence
Proč do psí kšíry někdo vytváří šílenosti jako je aromatizovaná káva? Navíc očekáváte něco podobného aromatice whiskey a dostanete do nosu něco podobného shnilému banánu. Ještě to ke všemu podporuje zmatky v provozu. Stáli jsme v jedné z Berlínských …
zdroj: 365coffeecups.wordpress.com, přidáno 30.8.2013 v 23:25, zobrazit podobné
Zapečené housky se šunkou a vejcem
Vydlabané housky naplněné sýrem, šunkou a vejcem. U tohoto receptu se meze fantazii nekladou. Náplň záleží jen na chuti každého z nás.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 30.8.2013 v 22:26, zobrazit podobné
Kam (ne)jít na hlavní jídlo a pivo, když jste na výšlapu Mengusovskou dolinou v Tatrách
Po cestě Mengusovskou dolinou potká hladový poutník tři občerstvovací zastávky. Kromě obligátního vyprážaného (rozuměj smaženého) sýra a ohřátých klobás se v nich dá ochutnat i pár specialit slovenské kuchyně.
zdroj: life.ihned.cz, přidáno 30.8.2013 v 20:25, zobrazit podobné
5 tipů pro gurmety: Bylinky provoní náměstí v Praze, v Lednici je ochutnávka ledových vín
Bylinkové slavnosti na dvou místech Česka, pivní festival a světový den ledového a slámového vína. To jsou akce, kterými mohou své chuťové pohárky potěšit o víkendu milovníci dobrého jídla a pití. Na své si přijdou i milovníci specialit české gastronomie.
zdroj: life.ihned.cz, přidáno 30.8.2013 v 19:25, zobrazit podobné
Recept na makový koláč s volskými oky z meruněk krok za krokem
Dnes vám přinášíme recept na zajímavý koláč, který svým vzhledem může klamat, avšak chutí dostane každého, kdo má rád mák.
zdroj: clanky.vareni.cz, přidáno 30.8.2013 v 16:25, zobrazit podobné
Camembert de Normandie
Následující řádky jsou o jednom z nejznámějších sýrů světa. Camembert je snad jediný název francouzského sýru, který zná téměř každý. Bohužel naše představa o tom co nazýváme Camembertem je často dramaticky odlišná od toho co lze Camembertem skutečně …
zdroj: www.syromil.cz, přidáno 30.8.2013 v 12:25, zobrazit podobné
Rychlá salámová pomazánka
Recept na výbornou salámovou pomazánku vhodnou na chlebíčky. Pomazánka je také vhodná jen tak na chleba na svačinu, skvěle chutná i na topinkách.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 30.8.2013 v 00:26, zobrazit podobné
TOPlist