Nejčtenější v danném dni? Historie článků

květen 2018
Po 7142128
Út18152229
St29162330
Čt310172431
4111825 
So5121926 
Ne6132027 
červen 2018
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne3101724 
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server stravnik.cz na články o jídle 121x, což odpovídá cca 6.314-ti odkázaným článkům ročně.

Inzerce

Blafujte v kuchyni – voňavé marocké kuře s kuskusem
Miluje ho každý.
zdroj: www.elle.cz, přidáno 17.2.2011 v 11:25, zobrazit podobné
Jitrnice pečené na česnekových bramborách
Jitrnice pečené na provoněných bramborách jsou tak skvělé, že zapomenete na kalorické výčitky. A dejte si k nim pořádný půllitr piva!
zdroj: www.apetitonline.cz, přidáno 17.2.2011 v 00:25, zobrazit podobné
Škvarkové placky podle Václava Friče
Masopustní pečivo podle šéfkuchaře, pro kterého je tradiční česká kuchyně doslova srdeční záležitostí.
zdroj: www.apetitonline.cz, přidáno 17.2.2011 v 00:25, zobrazit podobné
Mořský vlk podle Mánka
Čas od času se mi v rybárně podaří natrefit na čerstvou rybu, co jsem ji doma na talíři ještě neměla. Naposledy se mým úlovkem stal mořčák chutný, co jej znáte spíše pod názvem mořský vlk.
zdroj: blog.veruska.cz, přidáno 17.2.2011 v 10:25, zobrazit podobné
Na počátku bylo suflé
Z kuchařů a cukrářů dělá špičkové chemiky a ty nejkvalitnější ingredience podrobuje dekonstrukci, rozkládá je na prvočástice a skládá do nových a nečekaných skupenství. Molekulární gastronomie posouvá představy o tom, co je na talíři možné.
zdroj: www.GastroNews.cz, přidáno 17.2.2011 v 21:25, zobrazit podobné
Vegetariánská stálice
Oáza Slovákova 2, Brno tel.: 541 241 962 Sedm roků jsem byla zapřisáhlý vegetarián. Byla to objevná léta. Zorientovala mě ve světě tofu, robi,...
zdroj: IN.IHNED.CZ, přidáno 17.2.2011 v 16:25, zobrazit podobné
Dršťková plévka z hlívy ústřičné
Včerejší den byl dnem utrpení. Ráno jsem skoro nebyla schopná chodit – po včerejšku naprosto chápu hipoterapii. Člověk skoro nic nedělá, v mém případě tedy to, že se snaží aby nespadl a ráno ho tak bolí zadek a nohy, že už ho dlouho tak nic nebolelo. …
zdroj: conovehonakopci.cz, přidáno 17.2.2011 v 16:25, zobrazit podobné
Jak chutná české maso
zveme Vás na zajímavý degustační experiment do restaurace Bistro Florentyna na Žižkově, kde budeme ochutnávat maso a masné výrobky s jasnou českou identitou a maso zakoupené ve velkých  obchodech. Večer bude doprovozen diskusí s výrobci, odborníky i …
zdroj: www.slowfood.cz, přidáno 17.2.2011 v 14:25, zobrazit podobné
Crêpes Suzette – legendární dezert pro krále Anglie i krále elektrické kytary
Kdyby nebyli muži gentlemani, nejmenovala by se nejslavnější variance ma palačinku/crêpes podle Zuzany/Suzette. A kdyby nebylo jedné fatální chyby, vlastně by dezert patřící na výsluní světové cukrařiny nikdy nemusel vzniknout. Základem je...
zdroj: dolcevita.blog.cz, přidáno 17.2.2011 v 11:25, zobrazit podobné
Zelí na pařáku
Recept na zelené zelí připravované na pařáku společně s kabanosem.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.2.2011 v 10:26, zobrazit podobné
Staročeská cizrna
Cizrna na másle, česneku a petrželi. Recept na přílohu i hlavní chod.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.2.2011 v 07:26, zobrazit podobné
Buřtguláš z točeného
Jednoduchý oběd. Recept na oblíbený buřtguláš z točeného salámu.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.2.2011 v 06:26, zobrazit podobné
Makrobiotika pro každý den
Když se řekne makrobiotika, tak si každý představí jen zrníčka a klíčky. A jako změnu pak klíčky a zrníčka. To nezní moc lákavě, což? O tom, že ve skutečnosti není moje úvodní tvrzení tak úplně pravdou, vás přesvědčí kniha Makrobiotika pro každý den. …
zdroj: www.novakuchyne.cz, přidáno 17.2.2011 v 01:25, zobrazit podobné
Výsledky soutěže o Knihu o kávě
Skvělého průvodce světem kávy jste mohli vyhrát v další soutěži na Vaření.cz. Pojďme se opět podívat na správné odpovědi soutěže a jména výherců, kterých bylo tentokrát 6.
zdroj: www.vareni.cz, přidáno 17.2.2011 v 12:25, zobrazit podobné
Jak palačinka ke svému jménu přišla
Ať jsou to palačinky sladké, slané, krásně vykroužené nebo potrhané, vždycky je to vynikající způsob, jak během krátké chvilky zahnat chuť na sladké. Nejlegendárnějším palačinkovým receptem jsou Crepes Suzette (krep syzet). Recept i s jeho zajímavým …
zdroj: www.gurmanka.cz, přidáno 17.2.2011 v 11:25, zobrazit podobné
Nápoj boza - srbská chuť osmdesátých let se pomalu vrací do cukráren
Kdysi byl dostupný v každé cukrárně ve městě, v posledních letech se nápoj boza stal relikvií minulých časů. Nyní ale toto tradiční pití zažívá pomalý návrat, je k dostání v lahvích v prodejnách se zdravou výživou, napsal zpravodajský server …
zdroj: www.lidovky.cz, přidáno 17.2.2011 v 11:25, zobrazit podobné
Studená kuchyně v praxi / -2.
Vykostěnou kachnu s vepřovým bůčkem naložíme do vína a ostatních ingrediencí mimo pomeranče a necháme 24 hodin v chladu proležet. Po té nahrubo nakrájíme nebo semeleme, promícháme s kůrou z pomeranče nakrájenou na nudličky a plníme do forem.
zdroj: www.GastroNews.cz, přidáno 17.2.2011 v 10:25, zobrazit podobné
Losos v šampaňském těstíčku
Netradiční losos nejen na Vánoce.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.2.2011 v 11:26, zobrazit podobné
Celerová polévka s bramborem
Lehká celerová polévka. Recept je snadný a zvládne ho i kuchař začátečník.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.2.2011 v 11:26, zobrazit podobné
Králičí hřbet na cibuli
Králík s cibulovým zelím. Recept na dobrý oběd.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.2.2011 v 11:26, zobrazit podobné
Knedlíčky od Marušky
Tvarohové knedlíčky zalité ovocnou omáčkou a sypané mandlemi.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.2.2011 v 11:26, zobrazit podobné
Těstoviny s krabím masem
Rychlý recept z těstovin, které přeléváme chuťově povedenou omáčkou.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.2.2011 v 10:26, zobrazit podobné
Tvarohové muffiny
Recept na moc dobré muffinky z tvarohu.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.2.2011 v 10:26, zobrazit podobné
Masový salát z uzeného
Zbyl vám kousek pečeně nebo uzeného? Udělejte si třeba salát. Obložený a s houskou je dobrou večeří.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.2.2011 v 10:26, zobrazit podobné
TOPlist