Nejčtenější v danném dni? Historie článků

květen 2018
Po 7142128
Út18152229
St29162330
Čt310172431
4111825 
So5121926 
Ne6132027 
červen 2018
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne3101724 
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server stravnik.cz na články o jídle 109x, což odpovídá cca 5.687-ti odkázaným článkům ročně.

Inzerce

Pyré z červené čočky
Červená čočka má především tu výhodu, že se před vařením nemusí namáčet . Rozvařením, ochucením a rozmixováním máte večeři za malou chvilenku. Sice čočka červenou barvu varem ztratí, ale barevnost lze pokrmu dodat zeleninovou oblohou . číst dál
zdroj: www.varimezdrave.cz, přidáno 17.1.2011 v 23:25, zobrazit podobné
Jak se pozná dobrá restaurace? Ptejte se Pavla Maurera
Pavel Maurer je milovníkem dobrého jídla. Od roku 1997 vydává průvodce po českých restauracích s názvem Maurerův výběr Grand Restaurant. Lidem se snaží přiblížit kvalitní gastronomii - pořádá letní Prague Food Festival a zimní Grand Restaurant …
zdroj: www.lidovky.cz, přidáno 17.1.2011 v 13:25, zobrazit podobné
Kari klobása
Trochu peprnější verze receptu na klobásy.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.1.2011 v 10:26, zobrazit podobné
Cesta potravin z Nového Zélandu na český stůl
Dovezené jablko z Nového Zélandu absolvuje před nákupem českého spotřebitele strastiplnou cestu. Sklizeno musí být ještě před faktickým dozráním,kdy se tak proces zrání zpomalí na minimum.
zdroj: www.GastroNews.cz, přidáno 17.1.2011 v 19:25, zobrazit podobné
Češi přicházejí na chuť cideru
Češi se prý teprve pozvolna učí pít a oceňovat cider. Spotřeba tohoto kvašeného jablečného moštu s nízkým obsahem alkoholu už ale pomalu stoupá.
zdroj: www.tyden.cz, přidáno 17.1.2011 v 18:25, zobrazit podobné
Burger s omáčkou z karamelizované cibule, žampiónů a modrého sýra
Když máte silvestrovský večer strávit na špatné straně baru, je potřeba se za a) pořádně najíst, abyste do rána vydrželi a za b) najíst se něčeho dobrého, abyste si zlepšili náladu (no komu by se chtělo makat zrovna na Silvestra, žejo ). Jako …
zdroj: luciedvorakova.blogspot.com, přidáno 17.1.2011 v 17:25, zobrazit podobné
Rychlá čína s rýží
Rychlé, velmi chutné a zdravé jídlo.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.1.2011 v 11:26, zobrazit podobné
Bezlepkové vafle
Sladké, křehké a snadné. Vafle uspokojí každý mlsný jazýček.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.1.2011 v 11:26, zobrazit podobné
Valašská pohanková jitrnice
Jitrnice trochu jiné chuti.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.1.2011 v 10:26, zobrazit podobné
Kuře se zelenou omáčkou a rukolovým salátem
Salsa verde skvěle dochutí jemné kuřecí maso. Báječná je i jako zálivka na bramborový salát.
zdroj: www.apetitonline.cz, přidáno 17.1.2011 v 10:25, zobrazit podobné
Žampionová omáčka s bylinkami
Žampionová bezmasá omáčka s bylinkami.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.1.2011 v 08:26, zobrazit podobné
Medové podhůří
Tradiční surovina české kuchyně může mít zlatě jantarovou barvu i světlý bleděžlutý odstín. Zatímco světlý akátový med se hodí k rybě, aromatický lesní zkuste se zvěřinou nebo jej přidejte do perníčků či tradičních podkrkonošských medovníčků.
zdroj: HN.IHNED.CZ, přidáno 17.1.2011 v 08:25, zobrazit podobné
Rizoto ala Eva
Jednoduché rizoto je velmi chutné s opečeným toustovým chlebem.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.1.2011 v 07:26, zobrazit podobné
Obatzda
Typická ukázka toho, jak si Bavoři představují pikantní chuťovku k pivu
zdroj: www.apetitonline.cz, přidáno 17.1.2011 v 01:25, zobrazit podobné
Cibulová polévka zasmažená
Taky si občas říkáte, jak někde zvolníte, jak nebudete přibírat nové věci, dělat nové věci, jak prostě hezky pomalu klidně pijánko lehnout na gauč a dívat se na nějakou hezkou stránku? :)) My často, přesto, že rytmus našeho života je už tak pomalý. A …
zdroj: conovehonakopci.cz, přidáno 17.1.2011 v 19:25, zobrazit podobné
Rychlá bramborová pánev
Oběd nebo večeře z vařených brambor, zeleniny, vajec a slaniny pro chuť.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.1.2011 v 11:26, zobrazit podobné
Auberge de Provence: Příjemné místo, jídlo však zklamalo na celé čáře
Restaurace Auberge de Provence v Tuchoměřicích u Prahy je příjemné místo k posezení. Mají tu také zajímavý výběr vín. Škoda jen, že kvalita kuchyně se nevyrovná prostředí. V Auberge de Provence asi zapomněli, že dobrou restauraci dělají hlavně …
zdroj: www.lidovky.cz, přidáno 17.1.2011 v 11:25, zobrazit podobné
Michelinská ryba s bylinkovo-chlebovou krustou
Ryby doma připravuji většinou tím nejjednodušším způsobem: filet opeču na směsi másla s olivovým olejem. Na talíři pak ozdobím bylinkovým máslem a podávám s kouskem citrónu. Před nějakým časem jsem však ochutnala lososa připraveného s bylinkovou...
zdroj: mlsnakocka.blog.cz, přidáno 17.1.2011 v 11:25, zobrazit podobné
Vepřové maso s brynzou
Podle tohoto receptu si připravíte moc dobré masíčko.
zdroj: recepty.vareni.cz, přidáno 17.1.2011 v 10:26, zobrazit podobné
Polévka s kuřetem, hráškem a těstovinami
Expresní polévka
zdroj: www.apetitonline.cz, přidáno 17.1.2011 v 10:25, zobrazit podobné
Farmářské trhy: kde se prodává i v zimě?
Zimní měsíce přerušily provoz na většině farmářských tržišť. Doufejme, že ne natrvalo. Podívejte se, kde můžete nakupovat již nyní a kde se plánuje pokračování prodeje na jaře.
zdroj: www.vitalia.cz, přidáno 17.1.2011 v 09:25, zobrazit podobné
Život je krásný, když... na to máte
Italská restaurace s poetickým názvem La Vita è bella (Život je krásný) v centru Prahy nabízí gurmánský zážitek. I po výměně šéfkuchaře ho ale kazí poněkud chladná atmosféra a také přemrštěné ceny.
zdroj: www.tyden.cz, přidáno 17.1.2011 v 08:25, zobrazit podobné
TOPlist